Bakluckeloppis

- Re:store Trelleborg 27 april, 25 maj och 29 juni

Välkomna till bakluckeloppis på parkeringsplatsen framför Söderslättsgymnasiet!

Aktuella datum: 27 april, 25 maj och 29 juni. Klockan 09-13.

Samtliga försäljare tilldelas tre meter (bredden) framför bakluckan. Det finns även plats till er som inte har bil men vill delta.

Vi öppnar loppisområdet klockan 06.30 och visar era platser när ni anländer. Ni kör in via Olivia Nordgrens gata. 

Observera att vi inte tillåter att ni själva väljer platser före klockan 06.30. Vi hänvisar er vänligt men bestämt till kön tills vi börjar släppa in er. Insläppet stänger klockan 08.30 och ingen får lämna området före klockan 13.

Arrangemanget är kostnadsfritt. Ni ska inte anmäla er i förväg, men ha i åtanke att här är det i mån av plats som gäller. Det vill säga: Är samtliga platser upptagna när ni anländer - då kan ni dessvärre inte sälja era saker just det datumet. Dock, området är stort och det finns utrymme för över 200 bilar. Hittills har alla som kommit erbjudits plats.

Att tänka på: Om ni vill stå sidan om någon - anländ samtidigt och ha bilarna i direkt anslutning till varandra.

Försäljningen pågår klockan 09-13.

Arrangör: Mitt[i]City med Citysamverkan och Visit Trelleborg.

För frågor, maila till info@trelleborgcity.se.

Inför nästa gång

När vi sågs den 27 april dök några frågor upp. Här nedan finner ni svaren. Hoppas att vi ses den 25 maj igen. Varmt välkomna

Fick alla som kom 27 april plats?
- Ja. Drygt 170 bilar var där och vi räknar med att det blir helt fullt med totalt 250 bilar.

Varför går det inte att boka plats i förväg?
- Även om vi har fått tillstånd att belamra en parkeringsplats innebär det inte automatiskt att den är helt fri från parkerade bilar på arrangemangsmorgonen. Detta trots kommunens tillfälliga skyltar om parkering förbjuden som sätts ut dagen före arrangemanget samt trots att alla parkeringsskyltar på området täcks över. Vid förra arrangemanget stod runt tio bilar kvar när vi anlände på morgonen.

Varför öppnar ni för insläpp så tidigt som 06.30?
- Kort och gott: För att många redan är på plats klockan 05.30. Och för att det inte ska bli kaos behöver vi styra upp en kö och var ni ska placeras så tidigt som möjligt.

Det vore bra med en toalett ...
- En offentlig toalett finns på Stortorget. Till 25 maj och 29 juni kommer det dock att hyras in en mobil toalett till försäljarna inne på området - och arrangemanget är fortfarande kostnadsfritt.