OMRÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD

Ta chansen - rösta på dina favoriter

Vilka företag i Trelleborg tycker du ska utses till Årets Butik, Årets Smakställe och Årets Serviceföretag 2023?
Välkommen att rösta på dina lokala favoriter!
Klicka här nedan för att komma direkt till omröstningsformulären.
Årets Butik Trelleborg 2023: OMRÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD.
Årets Smakställe Trelleborg 2023: OMRÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD.
Årets Serviceföretag Trelleborg 2023: OMRÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD.

Tänk på att du endast kan rösta på en kandidat. Röstar du på flera olika eller flera gånger på samma kandidat kommer dina svar att raderas.

Det går inte att rösta på fjolårets vinnare Albert och jag (Årets Butik), Restaurang Strandgatan32 by Dannegården (Årets Smakställe) och SLS Group AB (Årets Serviceföretag).

Sista dagen för att rösta är den 22 oktober - och alla som röstar på de slutgiltiga vinnarna, som koras under skyltsöndagen den 3 december, har chansen att få Citykort laddade med 1 000 kronor!

Den 24 oktober avslöjas vilka tre företag i respektive kategori som fick flest röster av trelleborgarna, därefter presenteras finalisterna för en jury som arbetar inkognito.

Juryn tar hänsyn till kriterierna nedan.

Årets Butik och Årets Serviceföretag
Utmärkelserna delas ut en gång om året till medlemmar i Trelleborg Citysamverkan som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visar (i prioordning) lokalt engagemang, god tillgänglighet, hög servicegrad och vänligt bemötande. Fyra viktiga faktorer som gör handelsplats Trelleborg mer attraktivt att besöka och verka i.

Årets Smakställe
Utmärkelsen delas ut en gång om året till medlemmar i Trelleborg Citysamverkan som på ett särskilt förtjänstfullt sätt bjuder på uppskattade smakupplevelser samt visar (i prioordning) lokalt engagemang, god tillgänglighet, hög servicegrad och vänligt bemötande. Fem viktiga faktorer som gör handelsplats Trelleborg mer attraktivt att besöka och verka i.

Så gick nomineringen till, läs mer här: KLICKA.

För frågor, välkommen att kontakta cityledare Lotta Wahlqvist på info@trelleborgcity.se.

För tidigare vinnare, se
Årets Butik
Årets Smakställe
Årets Serviceföretag