Grundidé

Kommunen, näringslivet och fastighetsägarna ska i samarbete få besökare och konsumenter att komma oftare, stanna längre och utnyttja handelsplats Trelleborgs alla fördelar.

Handelsplats Trelleborg
Trelleborg Citysamverkan verkar för att ge besökare och konsumenter många upplevelser och brett utbud av varor och tjänster. Vi arbetar för en levande och välkomnande handelsplats med stadens attraktionsvärde och köpkraft i fokus.

Våra medlemmar finns runt om i kommunen; i city, på sydkusten och Söderslätt.

Föreningen värnar och synliggör medlemmarnas intressen. Alla näringsidkare och företag med lokala verksamheter inom kategorierna Butik, Smakställe och Serviceföretag kan bli medlemmar.

Tillsammans med Trelleborgs kommun skapar vi gemenskap och utvecklar våra möjligheter.

Även i år 2023 har politikerna beslutat att stödja det lokala näringslivet genom att sponsra medlemskap i Citysamverkan samt serviceavgifterna. Det innebär att det är kostnadsfritt att ansluta sig till Citykortet till och med 31 december.

Mer information om medlemskap, klicka HÄR. För styrelsen och Citysamverkan som ekonomisk förening klicka HÄR.

Facebook: Trelleborg City Citysamverkan
Instagram: trelleborgcity, #handlaitrelleborg
Mail: info@trelleborgcity.se


Historik

Den ekonomiska föreningen Trelleborg Citysamverkan bildades 2008. I föreningen samarbetade Trelleborgs kommun, fastighetsägare, näringsidkare och företag i Trelleborgs stadshandelsområden.