LOKAL WEBBSHOP
Nu är det dags för Trelleborg att ge sig in i kampen om näthandlarna!

Ett samarbete mellan Trelleborgs kommun och Citysamverkan möjliggör en lokal webbshop som är tillgänglig för samtliga näringsidkare och företag i kommunen.

ETT KOMPLEMENT
Vi är angelägna om att tillsammans stärka och lyfta handelsplats Trelleborgs position. En lokal webbshop OCH fysisk handel kompletterar varandra och tillmötesgår konsumenternas nya shoppingvaror.

Avdelningen Näringsliv är projektägare och står för plattformskostnaden, 5 000 kronor/månad. Cityledare Lotta Wahlqvist är projektledare.

Kostnad/verksamhet är 5 % av försäljningen som sker via webbshopen. I nuläget finns ingen leveransöverenskommelse men vi tittar på lokala lösningar.

ENKEL ATT UPPDATERA
Plattformen liknar denna: https://handla.itorsby.se, men Trelleborgs ska ha en annan layout och se mer tilltalande ut. Vår tanke är att den ska vara enkel att uppdatera för varje enskild verksamhet. Den ska även vara användbar för företag med redan etablerad onlineförsäljning.

LÅNGSIKTIGT SYFTE
Konceptet föddes under pandemin men har ett långsiktigt syfte. Dock, för att det ska fungera måste verksamheterna själva ta tillvara på möjligheten och utnyttja plattformen. Minst tio verksamheter behöver vara med från start för att det ska fungera.

INTRESSEANMÄLAN
Intresserad? Maila till info@trelleborgcity.se. Så snart vi har tillräckligt antal intresserade bjuder vi in till en digital presentation som då visar hur enkelt det är att använda plattformen samt svarar på frågor.

Senast 30 mars behöver vi ha din intresseanmälan. För simplare frågor redan nu, välkommen att kontakta Lotta Wahlqvist, 0763-18 47 65.

Hälsningar
Trelleborgs kommun, Näringsliv, och Trelleborg Citysamverkan